Inschrijven

SamenvattingTegen betaling15CursusVerdieping2 bijeenkomst(en)

Interview-schrijf cursus

Nieuw

Hoe interview je iemand? En hoe schrijf je alle verhalen uiteindelijk op? Dat leer je tijdens deze cursus.

INTERVIEW- SCHRIJF CURSUS
Tijdens deze cursus leer je alles over het gesprek met de geïnterviewde en hoe je dat het beste kan uitwerken tot een pakkend verhaal. We geven antwoord op de belangrijke vragen: hoe interview je iemand eigenlijk? Wat wil je weten? En waarom? En hoe vraag je het? Stel je open of gesloten vragen? Doen het tijdstip en de omgeving ertoe?

Daarnaast leer je hoe je dat interview uit werkt. Hoe schrijf je het uiteindelijk zo op dat het een pakkend verhaal wordt? Wat gebruik je en wat laat je weg?

VOORWAARDEN
Voordat je aan deze cursus mee kan doen moet je de Basiscursus Levensboeken hebben gedaan en zijn ingeschreven als vrijwilliger bij de Stichting Haagse Levensboeken. Heb je die cursus nog niet gedaan? Klik op cursus zoeken in het menu hierboven en zoek op ‘Basiscursus Levensboeken’ en schrijf je in.

LET OP: bovengenoemde data zijn FICTIEF. Deze cursus geven wij gemiddeld 2 x per jaar. Zodra wij voldoende inschrijvingen hebben ontvangen plannen wij een nieuwe cursus in. Schrijf u nu in, dan zetten wij u op de wachtlijst! Inschrijven kan via een mail aan info@haagselevensboeken.nl

Beschikbaarheid

Selecteer eerst een beschikbaarheid

Diverse locaties


Organisatiegegevens

www.haagselevensboeken.nl

Contactgegevens

Naam

Erik Krenning

Telefoonnummers

0610752421

E-mailadres

  • Programma
  • Praktisch
  • Kosten
2 dagdelen

Doel

Aan het eind van deze cursus weet je hoe je iemand interviewt en hoe je dat verhaal pakkend schrijft.

Doelgroep

Vrijwilligers

Voorwaarden deelname

Voordat je aan deze cursus mee kunt doen moet je de Basiscursus Levensboeken hebben gevolgd en zijn ingeschreven als vrijwilliger bij de Stichting Haagse Levensboeken. Heb je die cursus nog niet gedaan? Klik op cursus zoeken in het menu hierboven en zoek op ‘Basiscursus Levensboeken’ en schrijf je in.

Naam trainer

Simonne van Gennip en Dick van der Meer

Betaal instructies

Overmaken op bankrekening

Kortingsmogelijkheden

Ooievaarspas

Gratis of tegen betaling

Tegen betaling

Kosten per deelnemer

15

Je wilt op de wachtlijst voor

Interview-schrijf cursus

INTERVIEW- SCHRIJF CURSUS Tijdens deze cursus leer je alles over het gesprek met de geïnterviewde en hoe je dat het beste kan uitwerken tot een p...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.